Вероятността САЩ да спрат подкрепата си за Украйна при смяна на

...
Вероятността САЩ да спрат подкрепата си за Украйна при смяна на
Коментари Харесай

Евентуалният кандидат за президент на Републиканците в САЩ: Ако зависи от мен ще увелича военната помощ за Украйна

Вероятността Съединени американски щати да спрат поддръжката си за Украйна при промяна на властта в Белия дом не изглежда голяма.

" Руският президент Владимир Путин е боен нарушител ", това сподели губернаторът на Флорида и възможен кандидат за държавен глава на Съединени американски щати Рон ДеСантис пред Си Ен Ен, цитира вести.бг.

По думите на евентуалния кандидат за Белия дом стопанинът на Кремъл би трябвало да понесе отговорност за всички закононарушения, осъществени от съветските въоръжени сили в Украйна.

" Ако зависеше от мен, щях да увелича военната помощ за Украйна в пъти. Москва атакува тази страна безпричинно ", сподели още ДеСантис.

" По-рано губернаторът на югоизточния щат дефинира войната на Русия против Украйна като териториален спор. Заради това той бе подложен на остри рецензии от страна на видни членове на Републиканската партия ", уточни още малкия екран от Съединени американски щати.

" ДеСантис е считан за главен противник на някогашния държавен глава Доналд Тръмп във вътрешнопартийните избори, които ще дефинират кандидата на републиканците за президент във вота на 5 ноември 2024 година Губернаторът към момента не е оповестил публично кандидатурата си ", добави Си Ен Ен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР